0

Στον Παναθηναϊκό δουλεύουν στη διακοπή για να επιταχύνουν γρηγορότερα την προσαρμογή των Λούντκβιστ και Παλάσιος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους πήρε κατά μέρος στη χθεσινή προπόνηση. Για να τους πει περισσότερα αναφορικά με την τακτική και τι περιμένει από αυτούς να κάνουν ώστε να συνταιριάξουν πιο αρμονικά στο σύνολο. Το λες και ιδιαίτερα μαθήματα.

Υπάρχει λόγος, σοβαρός. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Ραμόν Λούντκβιστ είναι δύο παίκτες στους οποίους στηρίζει πολλά ο Σέρβος κόουτς. Και ευελπιστεί πως αυτή η περίοδος της διακοπής θα τους δώσει το χρόνο προσαρμογής που δεν πρόλαβαν να έχουν το καλοκαίρι. Να καταλάβουν καλύτερα πώς πρέπει να κινούνται στο γήπεδο, να αποκτήσουν συνήθειες και αυτοματισμούς, ατομικά και συλλογικά.

Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις. Ο Παλάσιος μπορεί να ήρθε όντας σε εξαιρετικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, αφού έπαιζε φουλ με την Ιντιπεντιέντε πριν κλείσει η μεταγραφή του στην Ελλάδα, όμως ερχόμενος στα μέρη μας συνάντησε κάτι εντελώς νέο – φυσιολογικό. Από όπου και αν το προσεγγίσει κανείς. Αγωνιστικά, ανθρώπινα. Κοτζάμ ήπειρο άλλαξε! Το καλό είναι πως εδώ και λίγες ημέρες ήρθαν για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας η γυναίκα του και το παιδί του, οπότε αυτό τον βοηθά πάρα πολύ και έχει ήδη προκαλέσει μια ολοφάνερη αλλαγή προς το καλύτερο στη ψυχολογία του. Όλοι πια στους «πράσινους» περιμένουν πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα κάνει ανάλογη μετάβαση και στο αγωνιστικό κομμάτι. Για την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας την τελευταία 12ετία, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Όσο για τον Σουηδό συμπαίκτη του Λούντκβιστ, δεν έχει ακόμα μπορέσει τα πολύ καλά πράγματα που κάνει στις προπονήσεις να τα βγάλει και στα παιχνίδια. Ο Γιοβάνοβιτς έχει προβληματιστεί πολύ για τους λόγους που αυτό μπορεί να συμβαίνει. Ίσως η λύση να περνά μέσα από μια αλλαγή ρόλου και αρμοδιοτήτων. Μία ή άλλη, επίσης το feeling αναφορικά με την περίπτωσή του είναι καλό, αφού είναι ολοφάνερο σε όσους ζουν τον Παναθηναϊκό, πως ο μέχρι πρότινος μέσος της Χρόνιγχεν έχει τα απαραίτητα εφόδια. Του μένει μόνο να «λύσει».

 

Επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φερέλ

Previous article

Ο Ζαγαρίτης βαδίζει στα χνάρια του Βαγιαννίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.