0

Σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα παίχθηκε βόλει υψηλού επιπέδου, ο Παναθηναικός κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0 σετ, για την δεύτερη μέρα του μεγάλου φιλανθρωπικού τουρνουά, που διεξάγεται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε και τις δυο ομάδες για το θέαμα που παρουσίασαν, ωστόσο εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση, ήταν οι περίπου 100 μαθητές απο το Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, οι οποίοι εντυπωσίασαν, με τη δύναμη της ψυχής τους.

Οι μικροί μαθητές που είδαν στον καταστροφικό σεισμό το σχολείο τους, να πλήττεται, έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα, απο την εξέδρα.

Να σημειωθεί ότι, όλα τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού  και η δύναμη που έδειξαν αυτά τα παιδιά, ήταν η μεγαλύτερη νίκη, του ΟΦΗ, σε αυτό το τουρνουά.

Στα αγωνιστικά, ο ΟΦΗ με την τριπλέτα Deweese, Arpagiou, Vargas σε πολύ καλή μέρα, κοίταξε στα μάτια τους επίδοξους φετινούς πρωταθλητές, στο πρώτο σετ, το οποίο κρίθηκε στο 25-27 υπέρ του Παναθηναικού.

Στα άλλα δυο σετ, ο ΟΦΗ, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο ανταγωνιστικός, με τον Παναθηναικό να κλείνει σχετικά εύκολα το παιχνίδι με 19-25, τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο σετ.

Με τον ΟΦΗ, αγωνίστηκε και ο Πέτρος Κάλλας, ο οποίος απο τη μονάδα του (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), πήγε στο… γήπεδο, χωρίς προπόνηση και πήρε χρόνο απο τον Κώστα Δεληκώστα.

Ενώ ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννης Δανδάλης, επιβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ προχωράει στην αντικατάσταση του Αργεντίνου ακραίου Λαπέρα, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του για ένα πρόβλημα στην μέση είναι μεγάλος και ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να περιμένει, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα.
ΟΦΗ-Παναθηναικός 0-3.

Τα σετ: 25-27, 19-25, 19-25.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης 1, Γιαννόπουλος 1, Κάλλας, Τεφτσής, Deweese 16, Arpagiou, Δαρίδης, Βαιόπουλος 6, Tσέλιος 4, Vargas 10, Τζουγκαράκης 1, Σαλταφερίδης.

Παναθηναικός (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης 6, Jacobsen 3, Μπάσης 3, Mάρκου 3, Aνδρεόπουλος 8, Ράπτης 8, Van de Dries 12, Stalekar 8.

Συναρπαστικό ήταν και το άλλο παιχνίδι της δεύτερης μέρας του Μεγάλου Φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνει ο ΟΦΗ. Ο Φοίνικας Σύρου πήρε τη νίκη με  με 3-1 σετ, απο τον πολύ ανταγωνιστικό Μίλωνα. Τα σετ: 25-21, 25-18, 22-25, 27-25.

Iδιαίτερα μαθήματα σε Παλάσιος και Λούντκβιστ

Previous article

Τα δεδομένα του μεταγραφικού “διδύμου”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.