0

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τρία ματς που θέλει να κερδίσει οπωσδήποτε πριν υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 7 Νοεμβρίου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η απόδοση των «πράσινων» είχε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτός ο κύκλος των πρώτων πέντε αγωνιστικών έκλεισε με… χαμόγελα μετά την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 επί του Βόλου και το 0-0 δια πυρός και σιδήρου στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τρεις αναμετρήσεις με την επανέναρξη, όπου μπορεί να συλλέξει περισσότερους βαθμούς και να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Αρχικά υποδέχεται τον Ιωνικό, στη συνέχεια δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και ακολούθως φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Στόχος για το «τριφύλλι» σε αυτά τα τρία ματς είναι οι εννέα βαθμοί. Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις τού επιτρέπουν να έχει τέτοιες… απαιτήσεις. Αφενός θα πάρει πολύτιμους βαθμούς για να μείνει σε κοντινή απόσταση με την κορυφή, αφετέρου θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει καταφέρει ως τώρα να δημιουργήσει ένα σταθερό κορμό ενδεκάδας, καθώς είχε κάποιους παίκτες που έχασαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί κατά τη διάρκεια των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

Με την δρομολογημένη επιστροφή του Σένκεφελντ, αλλά και του Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός θα έχει πλήρες ρόστερ για να αποκτήσει σταθερό κορμό και να πορευτεί στο πρωτάθλημα.

 

Ο Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ το έχουν ξανακάνει! (vid)

Previous article

Να είναι γεμάτη η Λεωφόρος!!!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.