0

Η ταλαιπωρία του Δημήτρη Κουρμπέλη δεν λέει να τελειώσει και καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει για την επιστροφή του.

Λέγαμε χθες ακόμα για τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Και το ότι το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού έπεσε έξω στην εκτίμηση για το χρόνο αποθεραπείας του. Η περίπτωση του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού είναι ως και πταίσμα μπροστά σε αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει να αγωνιστεί από τις 12 του περασμένου Δεκεμβρίου. Και καμία ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει πλέον σχετικά με το πότε θα επιστρέψει. Στην πραγματικότητα, έχει μπλέξει σε ένα φαύλο κύκλο «μαυρίλας» από τον οποίο δεν λέει να ξεμπλέξει.

Η λάθος γνωμάτευση, η εκτίμηση της αποθεραπείας,το ταξίδι στο Μόναχο στον specialist γιατρό, η εξτρά βοήθεια που τελικώς γύρισε μπούμερανγκ, φθάνοντας στην ανασφάλεια του σήμερα με τον captain του «τριφυλλιού» να χει βαρεθεί το καθημερινό δρομολόγιο Χαλάνδρι-Κορωπί δίχως αντίκρισμα». Το πρόβλημά του είναι σωματικό, είναι και ψυχολογικό.

Το τελευταίο χρονικά πλάνο ήταν να μπει σταδιακά σε ένα πρόγραμμα κανονικότητας αυτές τις μέρες, είχε πάρει μάλιστα και χρόνο συμμετοχής με τη β’ ομάδα. Δυστυχώς όμως, πάνω που κλήθηκε να φορτσάρει, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και όλα τινάχτηκαν ξανά στον αέρα όσον αφορά τον προγραμματισμό.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι φυσιολογικό να νιώθει πολύ άσχημα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή από το να είναι εκτός δράσης τόσο καιρό και μάλιστα χωρίς καθαρό χρονοδιάγραμμα επιστροφής. Αυτή τη στιγμή σημασία δεν έχει σε τι κατάσταση θα είναι όταν γυρίσει. Ας γυρίσει πρώτα με το καλό, ας τελειώσει αυτό το μαρτύριο που βιώνει και όλα τα υπόλοιπα έπονται.

 

Ένα σουτ θέλει ο Μαντζούκας…

Previous article

Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το ρίσκο με τον Γιόβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.