0

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε με την ομάδα σήμερα, ενώ ο Φραν Βέλεθ ανεβάζει στροφές προκειμένου να είναι έτοιμος με τον Ιωνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να προπονείται με την ομάδα κανονικά σήμερα. Στο τριφύλλι διαχειρίζονται πολύ προσεκτικά τον Ολλανδό στόπερ, ώστε να είναι 100% έτοιμος όταν θα επιστρέψει. Οι πράσινοι πηγαίνουν βήμα βήμα με τον Σένκεφελντ, προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται.

Μέρα με τη μέρα αξιολογείται η πρόοδος του ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή, ο Φραν Βέλεθ έκανε ατομικό και ανεβάζει στροφές και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, προκειμένου να τεθεί στα πλάνα του προπονητή.

Αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο αριστερό χέρι, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κατοχή μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στo ΟΑΚΑ ο Λιόλιος για το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Previous article

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια με Πολκοβίτσε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.