0

Ο χειρισμός του τραυματισμού του Σένκεφελντ από πλευράς Παναθηναϊκού εγείρει προβληματισμούς.

Η αρχική διάγνωση τοποθετούσε χρονικά την επιστροφή του στα γήπεδα περί τα τέλη Αυγούστου. Συνεπώς ο προγραμματισμός ήταν πως από Σεπτέμβρη θα μπορούσε να παίξει ξανά στο 100%.

Με δεδομένο πως ακόμη τότε δεν ήταν γνωστή η καθυστέρηση στη σέντρα της Super League, δεν θα έχανε παρά 1 με 2 ματς πρωταθλήματος. Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά χειρότερα με την περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Οκτώβριος έχει ήδη μπει και ο Ολλανδός στόπερ παραμένει εκτός. Έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα πολύ δύσκολα θα τον δούμε εν δράσει πριν από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Κάτι, αναμφίβολα, προβληματικό.

Ακόμα περισσότερο καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός έγινε με βάση το σενάριο που λέγαμε στην αρχή του κειμένου. Σύμφωνοι, εννοείται ότι πάντα μπορεί να πάει κάτι στραβά. Δεν είναι ούτε όλοι οι τραυματισμοί ίδιοι ούτε όλοι οι οργανισμοί.

Ωστόσο, υπάρχει σίγουρα ένα σφάλμα χειρισμού στην όλη υπόθεση, ιατρικό και επικοινωνιακό από πλευράς Παναθηναϊκού. Αν ήταν εξ αρχής γνωστό πως ο Σένκεφελντ θα έλειπε τόσο καιρό, τότε μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε πως η μεταγραφική πολιτική στο φάκελο «κεντρικός αμυντικός» θα ήταν διαφορετική.

Ο Ολλανδός δεν είναι απλώς ένας ακόμα στόπερ, είναι ο ηγέτης της άμυνας των «πρασίνων». Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, παρά το πολύ αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έχει πείσει (κάθε άλλο) πως μπορεί να καλύψει αυτό το ρόλο. Δεν είναι κακό, ούτε ντροπή. Δεν είναι όλοι για όλα.

Ωστόσο, το ερώτημα έρχεται: Θα είχε αποκτηθεί ο Κροάτης αν γνώριζε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως δεν θα είχε στο κοντινό μέλλον διαθέσιμο τον Σένκεφελντ;

 

Ανανεώνει ο Χουάνκαρ!

Previous article

Με δυο χαφ δεν «βγαίνει» η χρονιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.