0

Με την εμφάνιση του Σάντσες, τον Βαγιαννίδη που έρχεται, τον βασικό Κώτσιρα ο Παναθηναϊκός έχει ήσυχο το κεφάλι του στα μπακ

Ο Σάντσες στην πρώτη εφετινή του συμμετοχή μέτρησε 21/36 επιτυχημένες συνολικές πάσες και ήταν 6ος για το Τριφύλλι στη σχετική κατηγορία. Με 3 εξ αυτών να είναι προωθημενες. 3 επεμβάσεις στην περιοχή του Παναθηναικου σε γεμίσματα του Ολυμπιακού. Επίσης, κατέγραψε 1 Απόκρουση, 2 Κλεψίματα και κατάφερε να πάρει 3 Φάουλ υπέρ από τα 19 του Παναθηναϊκού. Ήταν 2ος μαζί με το Μπρινιολι στη σχετική λίστα για την ακρίβεια.

Πήγαινε στη μπάλα, δεν κρυβόταν και ειδικά στο καλό διάστημα του Παναθηναϊκόυ, μέχρι το 56′, ήταν 3ος σε Επαφές με 34! Για να δούμε θα αποτελέσει ο Σάντσες μια νέα έκπληξη (τύπου Μολο) στη 2η του χρόνια με το Τριφύλλι! Κάτι σημαντικό… Ήταν η 1η του συμμετοχή φέτος και επανήλθε στη θέση του, αφού όλοι θυμόμαστε ότι την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε ντερμπι (μάλιστα βασικός) με τον Ολυμπιακό στο 1-4 της Λεωφόρου,  ξεκίνησε με Συλαιδοπουλο τότε ως αριστερό Μπακ…

Το τι θα γίνει πλέον το καλοκαίρι, όταν λήγει το συμβόλαιο του (στο περίπου με τα μπόνους, άντε να αγγίζει τα 250 κατοστάρικα), είναι μια άλλη ιστορία. Γιατί την θέση ως βασικός, στις προθέσεις – αποφάσεις του Γιοβάνοβιτς, έχει κερδίσει ο Κότσιρας έως τώρα και το δείχνουν οι συμμετοχές του. Και είναι σε κάθε πρίπτωση νωρίς αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνεχίσει στα πράσινα μετά την λήξη του συμβολαίου του.

Στην παραπάνω εξίσωση όμως υπάρχει ακόμη μια σοβαρή παράμετρος που ακούει στο όνομα Βαγιαννίδης. Ο άσος του τριφυλλιού επέστρεψε στα πάτρια εδάφη (έχοντας παραστάσεις από το εξωτερικό) με στόχο όχι να συμπληρώσει το ρόστερ αλλά να εξελιχθεί σε ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Σέρβο τεχνικό.

Ο Βαγιαννίδης έχει αναμφισβήτητα προσόντα και ταχυδύναμη που εντάσσεται στα χαρακτηρισικά που θέλει ο κόουτς και το στυλ παιχνιδιού που λανσάρει. Παίρνοντας αρχικά, κάποια παιχνίδια με την Παναθηναϊκό Β για να λυθεί, το μόνο που απομένει είναι να βρει ρυθμό για να μπει γερά στο κόλπο. Στην ομάδα υπάρχει δεδομένη εκτίμηση στα αγωνιστικά του προσόντα και μόνο τυχαία δεν επέστρεψε στο ρόστερ. Γεμίζοντας αγωνιστικά τις μπαταρίες του (αυτό είναι το ζητούμενο) , γιατί σε κάθε περίπτωση χρειάζεται χρόνο, λίαν συντόμως, θα αποτελέσει μια ακόμη πολύτιμη επιλογή στα χέρια του κόουτς. Είναι θέμα χρόνου νόμιζω.

 

 

 

πηγή: paopantou.gr

Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει ήδη προεργασία για τις μεταγραφές του χειμώνα

Previous article

Σαντ Ρος: «Ελπίζω να πάρω φέτος το ελληνικό διαβατήριο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.