0

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισαν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε διαδικασία πώλησηςΣυγκεκριμένα ο «Φράγκι» μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε για τη διαδικασία πώλησης της ΚΑΕ και για το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει λόγω κορονοϊού: «Είναι παγκόσμιο γεγονός, πολλά πράγματα πήγαν πίσω. Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται προς πώληση και συνεχίζουμε με τα δεδομένα που έχουμε. Τη περσινή και τη φετινή χρονιά».

Διαμαντίδης: «Η ομάδα πωλείται και μαζί με τον Φράγκι να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ενωμένο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε από την πλευρά του στη Nova: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, από πέρυσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, έχουμε κληθεί κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

 

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη – Καμία απόφαση για την «Διπλή Ανάπλαση»!

Previous article

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Πούγγουρας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.