0

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 3-2 σετ από την ΑΕΚ στον τελικό του τουρνουά “Ιωάννης Μαλακατές”. Τα σετ: 25-19, 17-25, 25-14, 19-25, 9-15.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και με κορυφαία την Στεπανένκο οι παίκτριες του Απόστολου Οικονόμου δεν δυσκολεύτηκαν να το κατακτήσουν με 25-19.

Οι “¨πράσινες” μπήκαν με φόρα και στο δεύτερο σετ, παίρνοντας το προβάδισμα με 5-1 ωστόσο σταδιακά η ΑΕΚ άχρισε αν ανεβάζει την απόδοσή της. Έτσι οι “κιτρινόμαυρες” δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα και με κορυφαία την Τερέλ ισοφάρισαν σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο σετ η εικόνα θύμισε κατά πολύ το πρώτο, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 13-6. Κάπως έτσι το “τριφύλλι” προηγήθηκε με 2-1 σετ, με την Γκροθούες να πετυχαίνει τον άσο και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της.

Στο τέταρτο σετ είδαμε το ίδιο σκηνικό αλλά από την ανάποδη πλευρά, με την ΑΕΚ να καταφέρνει αν επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το σκορ έφτασε στο 23-12 υπέρ της “Ένωσης”, η οποία ισοφάρισε σε 2-2.

Τέλος στο τάϊ μπρέικ η ΑΕΚ είχε καλύτερες επιλογές και με κορυφαία την Τερέλ κατάφερε να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση του τουρνουά.

Τα σετ: 25-19, 17-25, 25-14, 19-25, 9-15.

Παναθηναϊκός (Οικονόμου): Χατζηευστρατιάδου 3, Κωνσταντίνου 7, Κωνσταντέλλου, Κρος 6, Στεπανένκο 14, Γκροθούες 12, Παπαστεργίου, Παπαφωτίου 3, Τσιτσιγιάννη, Χαντάβα 13, Ρόγκα, Μεταξά , Καραγκούνη 1 και Ξηντάρα.

ΑΕΚ (Αρσενιάδης): Μπελιά, Κοσμά 7, Γεωργιάδου, Παυλίδου, Διώτη, Βάντερ 22, Παππά, Τσοχατζή, Τέρελ 19, Βεργίδου 6, Καββαδία 1, Γκουντιμένκο 5 και Μπράουν 12.

MVP του τουρνουά αναδείχτηκε η αθλήτρια της ΑΕΚ Λίνσεϊ Βάντερ, η οποία πήρε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας από τον Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρη Βρανόπουλο.

Την απονομή του τροπαίου στην ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Τάκης Μαλακατές, ενώ το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, κ. Λεωνίδας Σκολίδης έδωσε τα ασημένια μετάλλια στις «πράσινες» αθλήτριες.

Νωρίτερα, στον μικρό τελικό η Θέτιδα Βούλας κατέκτησε την 3η θέση κόντρα στις Αμαζόνες.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Πένυ Καραγκούνη τόνισε: «Αρχικά να πούμε ότι παίζουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο από ότι παίζαμε και έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ  φαίνεται πολύ δυνατότερη από άλλες χρονιές. Εμείς είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας , κάνουμε ακόμα πάρα πολύ σκληρές προπονήσεις και πιεζόμαστε πολύ για να μας βγει αυτό στη συνέχεια. Σήμερα ήταν ένα ξυπνητήρι για να μπορέσουμε να ξέρουμε τι μας περιμένει στο μέλλον».

 

Ευχές από τον Στιλ πριν το ντέρμπι! (Pic)

Previous article

Απαράδεκτο: Συνεχόμενες διακοπές στο “Καραϊσκάκης” λόγω καπνογόνων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.