0

Δείτε τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, με τον Παλάσιος να κάνει ντεμπούτο ως… 11αδάτος.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Με τον 59χρονο τεχνικό των «πράσινων» να προβαίνει σε ουκ ολίγες αναγκαστικές αλλαγές προσώπων, σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Βόλο, αλλά και να χρίζει για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Παλάσιος.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρα και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ στα άκρα ενώ ο Παλάσιος θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρλίτος.

Αναλυτικά το σχήμα του «τριφυλλιού» στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους εξής:

 

Σαν Σήμερα: Ο Παναθηναϊκός προκρινόταν απέναντι στην πανίσχυρη Φέγενορντ (vid)

Previous article

Tο πρώτο top-10 της Euroleague με “πράσινη” συμμετοχή!(vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.