0

Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές απουσίες, οι οποίες έχουν προστεθεί στις προηγούμενες.Διούδης και Ιωαννίδης έχουν ίωση. Για εμένα, είναι σημαντική η απουσία του Ιωαννίδη, ο οποίος έχει τρομερή εξέλιξη και είναι πάρα πολύ καλός, θέλει λίγη δουλειά στο γκολ που πιστεύω ότι θα το βρει στην πορεία. Είναι μεγάλη απουσία, γιατί θα μπορούσε να πιέσει τα στόπερ του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα, αν έχει τύχη, θα πρέπει να μην φέρει τον Ολυμπιακός στην περιοχή του. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να νιώσει απειλή, που έχει ως συνέπεια να τα βρίσκει σκούρα. Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι ο Παναθηναϊκός να παίξει, να κάνει πρέσινγκ και να προσπαθήσει να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου του, που εντοπίζω στο αριστερό άκρο της άμυνας

Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Παναθηναϊκό, τα έχει όλα εναντίον του. Από την άλλη, όσοι μπουν θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να παλέψουν για να δώσουν μία ξεχωριστή χαρά στον κόσμο. Αν έρθει άλλη μία ήττα, θα είναι πολύ δύσκολη η διακοπή, παρότι έχει σημαντικές απουσίες.

Παναθηναϊκός – Αμαζόνες 3-0: Στον τελικό οι “πράσινες”!

Previous article

Οι προεισπράξεις αποτελούν άσχημο οιωνό για το μέλλον…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.