0

Στο «τριφύλλι» βρίσκονται κυριολεκτικά με τις βαλίτσες στο χέρι

 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προπονήθηκαν και στο Μονακό το πρωί της Παρασκευής, πριν επιστρέψουν στη βάση τους, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μπαίνουν από νωρίς στα βάσανα, σε μία χρονιά που θα κληθούν αρκετές φορές βάσει του προγράμματος να περάσουν ώρες στο αεροπλάνο, με ταξίδια από το εξωτερικό σε πόλεις της επαρχίας για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σίγουρα οι παίκτες είναι συνηθισμένη στα συνεχόμενα ταξίδια, όμως πλέον οι πτήσεις στον καιρό του κορωνοϊού έχουν γίνει πολύπλοκες, με ελέγχους, τεστ και πόλεις που δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις να δυσκολεύουν τη ζωή των «πράσινων».

Το «τριφύλλι» παίρνει πολύ νωρίς στη σεζόν την πρώτη «γεύση» από ότι έχει να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που ειδικά στα πρώτα παιχνίδια, που όπως είναι φυσιολογικό ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί να βρει γρήγορα «χημεία» η ομάδα, αναμένεται να παίξει τον ρόλο του.

Ντέρμπι «αιωνίων» με απουσίες – Η ευκαιρία του “μισού” Παναθηναϊκού!

Previous article

Τα 5 «πρέπει» στο Φάληρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.