0

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και την ήττα στην πρεμιέρα της Euroleague από την Μονακό στο Πριγκιπάτο και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη για την πρώτη αγωνιστική της Basket League (3/10, 20:00).

Οι πράσινοι δεν θα επιδιώξουν μόνο τη νίκη, αλλά και την αντίδραση στο «Nick Gallis Hall», θέλοντας να κάνουν μια καινούργια αρχή και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, όπως έκαναν και στο Super Cup, όπου έφθασαν μέχρι την κατάκτηση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα, η οποία θα τον βραβεύσει πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με μοναδικό απόντα τον Τζέρεμι Έβανς, καθώς ο Αμερικανός δεν έχει δηλωθεί για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη με προπόνηση στο ΟΑΚΑ και ακολούθως αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη.

 

Φλόιντ: «Να μείνουν οι οπαδοί μαζί μας»

Previous article

Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.