0

Ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (3/10, 20:30).

Χωρίς τέσσερις, τελικά, βασικούς ποδοσφαιριστές του θα παραταχθεί την Κυριακή (03/10, 20:30 Novasports Prime) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, που πηγαίνει στο Φάληρο αποδεκατισμένος!

Eκτός του Βέλεθ, που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Βόλο και τους Διούδη, Ιωαννίδη, που έχουν (ίωση) και ο Κώτσιρας ταλαιπωρείται από (ίωση), που τον άφησε εκτός μάχης….αν και το panathinaikoskosmos πρώτο αποκάλυψε την πραγματική αιτία που τον άφησε εκτός μάχης!

Όπως έγινε γνωστό από την «πράσινη» ΠΑΕ, ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (3/10, 20:30).

Το πρόγραμμα περιελάβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ, θεραπεία οι Βέλεθ, Αγιούμπ, ενώ απόντες λόγω ίωσης ήταν οι Διούδης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

 

Τζατζολάρη: «Ήταν πολύ δύσκολη η προετοιμασία – Έκανα τον καλύτερο μου αγώνα»

Previous article

Καλαϊτζάκης: “Ο Γιάννης είναι το Νο1 πρόσωπο στο Μιλγουόκι, λατρεύουν τον Θανάση”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.