Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού μίλησε για τους στόχους, προσωπικούς και συλλογικούς, για την νέα σεζόν

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη με την Φαίη Κωτούλα η Ελένη Καπογιάννη έκανε την εισαγωγή μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την αθλήτρια. Συγκεκριμένα η κόουτς του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι χαρακτήρας διαμάντι στον χώρο. Πέρα από την αγωνιστική της προσφορά ένας από τους λόγους που την κράτησα είναι γιατί είναι ένα παιδί που φέρνει υγεία στο σύνολο και στο αγωνιστικό σκέλος είναι μια αθλήτρια που την πιστεύω πολύ και περιμένω την βελτίωση που μου έχει υποσχεθεί μέσα στο γήπεδο και θα την δείτε.».

Καλή σεζόν, ποια είναι τα συναισθήματα σου για τον χώρο που βρισκόμαστε;

«Ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με την coach Καπογιάννη. Είναι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα, καθώς αυτή με έφερε και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Βρίσκομαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα καθώς είχα την τύχη να ζήσω το περσινό. Μετά από πολλή σκληρή δουλειά και μετά από μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και εκεί που αρμόζει να είναι με την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Μόνο χαρά και μεγάλη ευχαρίστηση για αυτό που συνέβη.»

Τι να περιμένει ο κόσμος από μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, έχοντας ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα τη σεζόν επιστροφής του στις κερκίδες;

«Πέρυσι μας έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος μας, ειδικά στο κλειστό μας, «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου πάντα είναι γεμάτο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η έλλειψη πέρυσι ήταν πάρα πολύ μεγάλη και περιμένουμε να τον απολαύσουμε και εμείς. Ο κόσμος να περιμένει μια ομάδα που θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμες να δώσουμε και την ψυχή μας  μέσα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό και να τον κρατήσουμε στην κορυφή, εκεί που πρέπει να βρίσκεται.»

Από σένα τι είναι αυτό τι διαφορετικό που θα δούμε φέτος;

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όπου με χρειάζεται. Είμαι διατεθειμένη να το κάνω και να αποδεχτώ τον ρόλο που η προπονήτριά μου θα ορίσει. Θα μπω μέσα στο γήπεδο κα θα το κάνω.  Σίγουρα προσπαθώ να βελτιώνομαι από κάθε προπόνηση μέχρι κάθε αγώνα και από την περσινή στη φετινή χρονιά. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα.»

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά.  Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι μας φέτος το γήπεδο να είναι γεμάτο και να νιώθουμε τον παλμό του κόσμου γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση και να ευχηθώ υγεία στην ομάδας μας. Ο κόσμος να είναι κοντά μας για να ζήσουμε όλοι  το φετινό ταξίδι.»

 

Ισόπαλος 1-1 ο Παναθηναϊκός Β’ με την Καλαμάτα σε φιλικό αγώνα

Previous article

Φλόιντ: «Να μείνουν οι οπαδοί μαζί μας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.